- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissusuly
csendes újonc
válasz
KAMELOT #46734 üzenetére
Itt lennének a legnagyobb problémák. Vannak még kisebb karcok mivel havi 4-5 alkalommal van hogy nem garazsba all az auto es a nyestek rogton ugy gondoljak hogy akkor kene bulizni egyet rajta. A betoltonel az a nagy karc egy kuka volt. (Ezek a legnagyobb ellensegeim mar vagy 4x dontottem kukat de hala istennek csak egyszer lett nyoma) A motorhazteton az a ket hiba mar az elozo tulajnal kerult ra, nem tudom mi lehetett ami igy megmarta. A kuszob azert mas szin mert volt mar javitva es nem szinre fujtuk ujra, meg ahol lathato az ajtok aljan is javitottuk mar de folyamatosan elojon sajnos ujra es ujra. A kepeket latva kb mit saccolnatok mennyibe allna meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Könyvajánló
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest