- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz SkyLine3000 #31 üzenetére
Azért a Realme nem ugyanez a kategória.
-
joey04
titán
hulladék
-
Somatom
veterán
válasz SkyLine3000 #43 üzenetére
Nem csak a 4/64 lenne nekem kevés, hanem a feature lista is. Meg, a kijelző is kicsi az én felhasználásomhoz.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz SkyLine3000 #40 üzenetére
Összességében nekem kevés lenne, de ár/értékben nem rossz az a cucc.
-
svgyula
addikt
válasz aprokaroka87 #29 üzenetére
Nos régen hallottam ekkora sületlenséget(már bocs hogy leírom!)
Az android nagyjából az 5-ős verziótól fordított! Vagyis minden újabb verziónak nagyobb a RAM/ROM/SOC igénye! De akkor még nem esett szó arról, hogy nincs sehol leírt alkalmazás mennyiségi, minőségi korlát! Vagyis a lúzereknek fogalmuk sincs ezekről a határokról! Ezeket a korlátokat minden eszköz/szoftver készítő tudja és ismerik is! Tehát hogy ezt a visszalépést teljesítmény terén miért lépték meg nem ott keresendő sőt köze sincs ahhoz amit írtál! A droid 12-nek nagyobb az igénye mint a 11-nek! Azt inkább el tudom képzelni, hogy egy behazudott 12 van rajta! Nyilván erre a lúzerek 90%-a nem fog rájönni mert fogalmuk sincs arról melyikben milyen verziójú rendszer alkalmazásokat kellene találni.(én sem figyeltem soha ezeket) Most volt pár hete nálam egy ilyen "behazudott" tablet! Annak az egyetlen!! dolog a neve volt! Sem a SOC, szoftvert, még a kijelző sem az volt amit a leírásban közöltek! De ha valaki nem ért hozzá és megnézi a leírást az láthatott "coddákat" MT6797, 16GB RAM 1TB ROM 2K screen, 8000mA akumlátor. Aztán kiderült a processzor MT6735. A RAM ~3GB a ROM tömörített 16GB A kijelző sima HD mégcsak nem is a HD+. Az aksi ~3000mA. A kamerákról nem is érdemes beszélni.... Ja és android 12 volt a hirdetés a valóság-> android 7 A build.prop módosítása sok csodára képes![ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
SkyLine3000
addikt
-
Somatom
veterán
válasz SkyLine3000 #31 üzenetére
Realme, Realme de melyik? Nem mindegy, hogy 3/32, 4/64, vagy 6/128.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Automata fényerőszabályzás van, a kamerái elfogadhatók. Olyanok, mint a legtöbb tabon. De nem érdekel, mivel egyiket sem használom.
Plusz 4 db hangszóró van benne, így a hangzása sem rossz.
Ami a cikkben lévő hulladékból hiányzik, azok ebben benne vannak.
Újonnan, ha ezeket a noname vackokat nem nézem, ez volt a legjobb ár/érték arányú, amikor vettem. -
-
" Gyatra fényerő és kalibráció, nincs automatikus fényerő-állítás. Gyenge kamerák, felejthető hangszórók "
-Szóval minden hasznavehetetlen amit egy tab esetén szeretne egy felhasználó. fantasztikus készülék lett.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Mercel
senior tag
Egyrészt köszi a tesztet , hasznos is volt , meg kis olvasnivaló is.
Másrészt ez a cuccz (szerintem) megint csak nettó környezetszennyezés , nagyon nagyon Talán Nagymamának jó lehet böngészésre ( de nem szúrnék ki vele sem) és talán valamiféle szigorúan beltéri kontroll céleszköznek még el tudnám képzelni.
Bármi másra max india alsón lehet ez jó bárkinek is.
(SZERINTEM)
Marcel
-
SkyLine3000
addikt
Nekem Realme Pad van, most is arról írok. Teljesen rendben van. Nagyon szép kijelző, gyors rendszer. És a gps még épületen belül is kb 2 mp alatt talál jelet. Annyi, hogy 11-es droidon ragadt. Mondjuk engem ez egyáltalán nem érdekel. Biztonsâgi frissítések szoktak jönni rá, de lehet, hogy droid főverzió frissítés nem lesz. Bár 12-re volt ígéret.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz Donki Hóte #25 üzenetére
Szia! Igen van pár dolog amit adnak és pár dolog amit elvesznek. Mondjuk nem értem miért raktak bele a tiedbe 2 évvel később egy sokkal gyengébb SOC-t amikor lett volna ugyanennyiért jobb is.
Nyilván ezért adták a tartozékokat. A frissítés sajna ezeknél nem úgy működik mint a nagy márkáknál akik seed szervereket üzemeltetnek és azon keresztül a megfelelő azonosítással letölthető és önállóan telepedik a frissítés. Ezeknél a nagy hibákra adnak ki javítást. Verziófrissítést pedig nem készítenek.
Ennek nyilván kis pénz kevés ember az oka. A kiadott frissítéseket itt lehet megnézni.
A telepítés mondjuk igényel némi előéletet de van rendes leírás a folyamathoz. DE! ez egyik sem csak frissítés hanem komplett firmware újratelepítés! Ez azért fontos mert semmilyen adat sehol nem marad meg. Ugyan ez van a strapa telefonnal is..Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
NightLord
tag
válasz Donki Hóte #25 üzenetére
Tudom hogy ezek nem magától értetődően egyszerű dolgok, de azért jelzem, hogy általában azért van a frissitésre megoldás.
Az én Bmax i11-emre is 2021 decemberben jött utoljara hivatalos update, de most mégis android 12L fut rajta, 2023 júniusi security patchel.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nekem is egy BlackView tabletem van, csak egy Oscal Pad 13. 8/256 GB memória van benne, 60 eFt volt védőtokkal, billentyűzettel, PEN-el együtt.
Ez jó is lehetne, de a baj ezekkel az olcsó tabokkal, hogy mindnek van valami elképesztő alapvető problémája, az enyémnek pl. az a gondja, hogy nincs benne automatikus kijelző fényerő szabályozás
Mivel a fénymérő adott (ha mással nem, akkor az előlapi kamerával lehetne fényt mérni), ezért teljesen szándékos ez a bénaság, mert amúgy jó kis tab lenne olcsó pénzért, de ha tudna mindent, akkor ki venné a drágább tableteket.
Így szándékosan tesznek bele mellbevágó hülyeségeket, legyen kereslet a cég drágább cuccaira is (ami hardveresen nem tud többet, csak szoftveresen nincs szándékosan lebutítva).
Frissítés se jön rá az életben sem, nehogy jól érezze már magát a kedves vevő
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
svgyula
addikt
Hááát igen! 3db ilyen áráért már azért lehet adni valamit. Csak ugye nem mindenkinek van annyi pénze és nem mindenki tartja 0-24.ben töltőn Nekem ez(mármint amit vettem) akkor is csak egy kicsike kiegészítő és marad egy egérmozi A 40"-os tv-t semmi nem váltja ki max egy 60"-os
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Somatom
veterán
-
kzcs
tag
Olyan jól sikerült a teszt, hogy már el is fogyott
-
NightLord
tag
Azert a BMAX nem uj szereplo a piacon, 2-3 eve mar biztos csinalnak tableteket. Nekem sima i11 van masfel eve, az meg az android 11es verzio, amugy ugyanez a vas. Internetezesre tokeletes, nem igaz, hogy bantja a szemet a kijelzo, es eleg gyors. Asphalt 9 sem szaggat, nemtom itt hogy sikerult osszehozni. Az hogy szar a mikrofon / hangszoro, hat nemtom... Nekem eszem agaba nem jutna nem hasznalni headsetet / fulhallgtot.
Mas kerdes, hogy ez most nem a legjobb deal, mert kb ennyiert van most alldocube iplay 50 pro helio g99-el.
Oprendszer frissitese amugy megoldhato altalaban, GSI-k felmennek ezekre ha sikerul a bootloadert kinyitni.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
Hááát! Én az első infóra majdnem elkaptam. De aztán kicsit tovább olvastam és inkább ezt vettem akciósan eu raktárból 59eft-ér.(elfogyott) Na eddig 2db frissítést raktam fel rá csere-bere próba. Sajna ezen sincs OTA frissítés de legalább valami esetlent azért csináltak. De az árához képest nekem teljesen jól működik! nincs gond azzal sem ha kint nézem a filmet a szabadban....
[ Szerkesztve ]
-
Cannabis7
senior tag
ránézni is csak a promóképen jó.
-
judas13
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Biztos nem adnék egy fillért sem ilyen noname hulladékokra.
-
kbyte1024
veterán
válasz Napfénysüti #11 üzenetére
Igen en is kellemeset csalódtam benne. A párom nem panaszkodik rá pedig nem mai darab.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
veterán
Én ilyenkor mindig a tesztelőt sajnálom, mert nem elég, hogy végig szenvedi a szokásos procedúrát vele, előre tudta hogy fos lesz és még le is kell írnia.
Nekem is kellene vennem egy tabot ami multimédiára lenne jó, (meccsnézés és ilyenek) de az ipad drága és 4:3 a képaránya egy szar androidos tabbal megörülnék, amit kinéztem meg Kínából se olcsó. (Xiaomi mi pad 5/5 pro) -
törölt tag
Jómagam 46ezerért vettem szinte ugyanezt csak Alldocube-ra mázolva! Az azért mindjárt más képet fest! Teljesen használható a cucc!
-
aktív tag
A beszédhangszóró kimaradását említő rész után bentmaradt egy fölösleges „nincs” szó:
„Nincs viszont nincs se fénymérő az automata fényerőállításhoz”
A tesztért köszönet, a futottak még kategóriában elfér. Mármint az eszköz, nem a teszt.
-
-
Netezésre korlátozottan alkalmas a nem túl jó kijelző és a gyenge hardver miatt. Játszani szintén nem túl jó. Kapcsolattartásra alkalmatlan a mikrofonok és a jelképes kamera miatt. Navigációnak sem jó, mert iránytű sincs benne.Ha ezeket nézem, elképzelésem sincs, mire is lehetne használni.Talán légycsapónak, de ahhoz meg drága.Azért köszönjük a tesztet.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
Graphics
Jómunkásember
Hát nem egy nagy eresztés...
Alldocube még esetleg, de ilyen semmiből megjelenő dolgokkal nem rongálnám magam.
Nem látok értelemes területet neki.
55-ért nem kegyetlen sz.r legalább.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
janeszgol
félisten
Céleszköznek jó. Nekem újságolvasásra kiváló lenne, ha a kijelző nem amortizálja a szemem. 65 ezer ft, ez éppen határeset céleszköznek.
(Az, hogy a panel IPS az még kevés a jó kijelzőhöz. TN-ben is van kellemes, ami nem bántja a szemet.)
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Hát na igazi hulladék
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- YouTube
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Amazon Kindle 2022, 16GB, kék eladó
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3985