Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz aprokaroka87 #29 üzenetére

Nos régen hallottam ekkora sületlenséget(már bocs hogy leírom!)
    Az android nagyjából az 5-ős verziótól fordított! Vagyis minden újabb verziónak nagyobb a RAM/ROM/SOC igénye! De akkor még nem esett szó arról, hogy nincs sehol leírt alkalmazás mennyiségi, minőségi korlát! Vagyis a lúzereknek fogalmuk sincs ezekről a határokról! Ezeket a korlátokat minden eszköz/szoftver készítő tudja és ismerik is! Tehát hogy ezt a visszalépést teljesítmény terén miért lépték meg nem ott keresendő sőt köze sincs ahhoz amit írtál! A droid 12-nek nagyobb az igénye mint a 11-nek! Azt inkább el tudom képzelni, hogy egy behazudott 12 van rajta! Nyilván erre a lúzerek 90%-a nem fog rájönni mert fogalmuk sincs arról melyikben milyen verziójú rendszer alkalmazásokat kellene találni.(én sem figyeltem soha ezeket) Most volt pár hete nálam egy ilyen "behazudott" tablet! Annak az egyetlen!! dolog a neve volt! Sem a SOC, szoftvert, még a kijelző sem az volt amit a leírásban közöltek! De ha valaki nem ért hozzá és megnézi a leírást az láthatott "coddákat" MT6797, 16GB RAM 1TB ROM 2K screen, 8000mA akumlátor. Aztán kiderült a processzor MT6735. A RAM ~3GB a ROM tömörített 16GB A kijelző sima HD mégcsak nem is a HD+. Az aksi ~3000mA. A kamerákról nem is érdemes beszélni.... Ja és android 12 volt a hirdetés a valóság-> android 7 :) A build.prop módosítása sok csodára képes! :P

Új hozzászólás Aktív témák