- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V2 - origami
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
NightLord
tag
válasz maxximeggy #54 üzenetére
Bocs a késöi valaszert, remelem rajottel azota Ha unlockoltad a bootloadert, akkor a nehezem mar tulvagy, mar csak egy szimpatikus GSI-t kell keresni. En a Lineage OS 19.1-et hasznalom, tokeletes.
Sajnos a Lineage 20-mar nem mukodik rajta, mivel a gepen nem fut normalisan az Android 13 (Bluetooth errorozik, videok lejatszasanal invertalodnak a szinek). -
NightLord
tag
válasz Donki Hóte #25 üzenetére
Tudom hogy ezek nem magától értetődően egyszerű dolgok, de azért jelzem, hogy általában azért van a frissitésre megoldás.
Az én Bmax i11-emre is 2021 decemberben jött utoljara hivatalos update, de most mégis android 12L fut rajta, 2023 júniusi security patchel.[ Szerkesztve ]
-
NightLord
tag
Azert a BMAX nem uj szereplo a piacon, 2-3 eve mar biztos csinalnak tableteket. Nekem sima i11 van masfel eve, az meg az android 11es verzio, amugy ugyanez a vas. Internetezesre tokeletes, nem igaz, hogy bantja a szemet a kijelzo, es eleg gyors. Asphalt 9 sem szaggat, nemtom itt hogy sikerult osszehozni. Az hogy szar a mikrofon / hangszoro, hat nemtom... Nekem eszem agaba nem jutna nem hasznalni headsetet / fulhallgtot.
Mas kerdes, hogy ez most nem a legjobb deal, mert kb ennyiert van most alldocube iplay 50 pro helio g99-el.
Oprendszer frissitese amugy megoldhato altalaban, GSI-k felmennek ezekre ha sikerul a bootloadert kinyitni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- N-One NPad X1 - 11" kijelző (2K) - Helio G99 - 8 Mag CPU - 8+8GB RAM - 128GB ROM - 4G LTE
- iPad Air 4 64GB Rose Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4014
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest