- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
válasz
7Heads Drago #4 üzenetére
Én pl egy sokkal kisebb Ecoflow River 2-t [link] Backupnak használok (UPS) . Elsődlegesen simán tudom üzemeltetni a gázkazánom egy 8 órás áramszünet esetén is.
A hűtőt is simán elvisz 6-8 órát. Ha pedig kiruccanunk sátorozni/tópartra szuper hasznos ha van 12v/230V-od egy hűtőládának, mobilokat tölteni, elektromos pumpát használni bármi.A napelemes töltés csak opció. Én a kocsimról is simán feltöltöm 2 óra alatt (szivargyújtó) és lehet nyomni megint egy délutánt. Ha pedig találsz valahol egy konnektort 50 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A külső akkumulátorokról ismert gyártó egyik legnagyobb, de még hordozható készüléke járt nálunk, amivel már napokig el tudunk lenni hálózati áram nélkül.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OpenWRT topic
- BIOS frissítés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Formula-1
- Powerbank topik
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest