- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Attol fugg kinek mire kell, ezert is irtam hogy kevesbe praktikus. Irtak UPS-t. UPSre szerintem a legdragabb lifepo meg liion cellat venni. Oda eleg olomaksit venni, mert ritkan kell es teljesen feltoltve nem megy tonkre (a liionnal ellentetben), szoval erdemes elobb atgonolni a felhasznalas celjat, varhato ciklusszamot. Arrol nem beszelve hogy olomaksi gyakorlatilag 100%osan ujrafelhasznalhato, ami a nagy korforgasos gazdasagban esetleg szempont. Ha kotekedo akarok lenni szerintem az hogy ha tenyleg ennek ekkora piaca van akkor termeszetben a termeszet lenne a lenyeg nem az hogy minden elektromos kutyut odacipeljunk es ott hasznaljuk, akkor minek megyunk oda…
-
Gicz
addikt
Jaja helizek én is, persze nem ilyen szinten. De egy 700-assal 20 start kijönne tutira egy 5kwh koruli pakkal, az eleg lenne egy napra, most még ciepelem az aggrit. Annak is inkább a hangja zavar. Jó a nap végén az utolsó 2 startot ugy letolni, hogy akkor már nem zúg az aggri
-
Gicz
addikt
Persze, azert az sem olyan olcso. Amire nekem kellene arra jó lenne az nkon, mert nem kellene semmi, se napelem se inverter, csak a cellák. Modellezek, és jol jönne 5kwh koruli kapacitás amivel elvagyok egész nap, a töltőm menne róluk, annak dc50v-ig jó vagyok, illetve konnektorból otthon ugyanazzal a töltővel meg tudnám tölteni. Kár, hogy így nem lehet kapni. Kész cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest