Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sokat nézelődtem netem, microsoft oldalon, fórumokban, regeditben mindenhol, de erre a problémára megoldást nem találtam, és ilyen problémát sem találtam.
A helyzet oly egyszerű mint a topic címe:
- Adott egy noname kékfog, piros színű, és az van ráírva hogy BlueTooth(nem én vettem).
- Bedug, illesztőprogramot nem talál (nem is adtak hozzá), természetesen keres, mindenhol interneten update helyen, semmi.
- Eszközelőben is csak annyi van Nagy sárga kérdőjel és ''?USB DEVICE''. Még csak azt sem látja hogy mifajta.
- A legtöbb proléma amiket olvastam (még a microsoft központban leírtak is) legalább addig eljutottak hogy látja hogy kékfog.
SP2-őm van, most lett először bedugva, reklamáláskor bótba állítólag azt mondták ott megy. Everestben megnéztem legalább ennyit lássak, a Hardver azonosítója ez: vid_1131&Pid_1001&Rev_0134
Ilyet közel sem találtam a neten, és a SP2-es támogató lista között sincsen. Magyarán se kép se hang. Ehhet kéne illesztőrporam de honnan?
Thx!
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest