Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, vásároltam egy Harman Kardon Go Play + 3-mat.
Észrevettem pár zenénél, hogy berezonál valami bizonyos frekvencián.
Sikerült belőni a dolgot, 40Hz környékén valami rezeg(?). Természetesen tapogattam, de semmi nem mozog a burkolaton. Belülről jön a hang... vagy nem tudom.Kérdésem felétek: Nektek is rezeg ha ezt meghallgatjátok? Youtube 40Hz
Kicsi az esély rá, de ha esetleg a Go Play 3 tulaj ezt meghallgatná, akkor nagyon hálás lennék. Természetesen eq kikapcsolva.
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, 130 ezerig ki milyen hangszórót venne?
Nálam árban ez a határ a HK Play 3 miatt, minőségben van ennél jobb ennyiért?
Főleg BT-tal lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest