Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Teljesen félreértetted amit írtam. Pont az a bajom így első hallásra a boombox2-vel, hogy a mélye nem természetes, inkább brummogós. Ez egyébként nem lep meg, hiszen kimondott mélysugárzót csak a 3-as széria kapott. Javítson ki valaki ha rosszul értelmeztem a fejlesztést. A boombox 2 mélye a hangsugárzó két oldaláról jön. Ez valami fura megoldás, ráadásul kis méretű hangsugárzó nem tud kiadni magából alacsony frekvenciát. Fizika törvénye. Egyébként úgy ahogy működik.
Ugye az igazán mély hang ~30Hz, de van 20Hz-es mélysugárzó is, na ahhoz kell a hangsugárzó méret ami ~15" körül illene lennie. Értelmes frekvencia az inkább a 30Hz-es minimum mondjuk 12"-es hangsugárzó mérettel, mert 30Hz alatt már nem nagyon érzékeli az emberi fül. Persze én ilyen mélységekbe nem is mennék bele, mert engem se érdekel.
Végezetül, ha olvastad a kérdéseimet, akkor tudhatnád, hogy én a partybox 710-el teljes mértékben meg vagyok elégedve. Csak azért kerestem valami kisebb aksis dobozt, hogy mobilabb legyen a történet. Szóval nem kell nekem PB1000, még a 710 is egy batár dög. De hát egy bizonyos teljesítményhez elengedhetetlen a méret.
Remélem így már mindent értesz.
-
Joshi
titán
válasz
LanyUs #15781 üzenetére
Nézd meg Gedeon videóját a JBL Studio 6-os szériáról, nagyon kiemeli hogy ezeknek a hangfalaknak aztán van mélye. Amúgy nálam a háttérben egy JBL Studio 290 frontot látsz, de ott van a többi hangszóró is a szériából (5.1).
-
Joshi
titán
Ma átvettem a JBL Boombox 2-t.
Nagyon jó cucc, de szerintem teljesen más liga mint a partybox 710. Már eleve a méretből adódóan se szólhatnak ugyan úgy. Hétvégén lesz időm tesztelni, majd írok róla egy kis szösszenetet ha valakit érdekel. Jó lenne kisebb partyboxokkal is összevetni, ott szerintem jobban labdába tudna rúgni. Elsőre a HEDEGAARD, CANCUN? - All Designer-t hallgattam meg vele, de valami iszonyatos mélye van. Jó ez a szám arra is megy rá, de akkor is.
-
Joshi
titán
válasz
Kapanyél #15771 üzenetére
Végül egy új Boombox 2 lett 125k-ért. A Partybox 710 meg megmarad nagyobb kertipartikra.
Ma voltam a győri Media Marktban, és ott ki volt állítva egy Boombox 3. Egész kezes kis holmi. Azért van előnye a boombox 3-nak a 2-höz képest, mint pl beépített hálózati adapter és a külön mélynyomó.
-
Joshi
titán
válasz
Acélfarkas #15755 üzenetére
Jobban utánanézve mi a vélemény a JBL Boombox 2-ről vagy a 3-ról? Ez nagyon kézreállónak tűnik. Partyboxot nem akarok venni, már van egy.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Van egy JBL partybox 710-em, viszont szeretnék venni egy sokkal kompaktabb (mobilabb) hangszórót amit könnyebben tudok elvinni ide-oda. Persze az elsődleges szempont a piszok jó hangzás és azért legyen basszus is. Elsősorban beltérre kellene. Mondjuk mérete legyen max 60cm hosszú és 30/30cm a másik két hossza. Nagyjából ekkora még azt mondom kompakt lenne számomra. Árra nem vagyok annyira érzékeny, de fölöslegesen nem adnék ki érte egy valag pénzt. Tudnátok ajánlani valamit?
-
Joshi
titán
Sziasztok. Ajánlást szeretnék kérni 10-20€ árkategóriában hordozható bluetooth sztereó hangszóróra. Telefon, notebookhoz lenne, az elvárások nem túl nagyok de azért jó lenne ha valamilyen szinten normálisan szólna. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged