Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipegő
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget. Volt egy sejtésem, mert én nem találtam hozzá semmi leírást a neten. Ahogy írtam, ez csak egy régebbi használt cucc, amit nekiadtak a gyereknek. Nem vesztettünk vele. Valószínűleg még porosodott volna a szekrényben egy darabig mielőtt kidobják. De a gyerek meglátta. Egyébként a készüléken rajta van a felirat. Most már kíváncsi vagyok hogy honnan vették. Majd megkérdezem.
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok! Üdv
-
tipegő
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A kölyök most kapott az egyik rokontól egy régebbi jbl k6+ bluetooth hangszórót. Beüzemeltük, de hiányzik belőle az a dörgedelmes basszus, amit az újak tudnak. Kicsit olyan "Szokol" rádiósan szól, ha ez még mond valamit. Van egy új pici kis jbl go3, de az kenterbe veri basszusban. Íme egy fotó, hogy pontosan melyik k6+. Szeretném megkérdezni hogy be lehet valahogy kapcsolni a basszust, vagy ennyit tud? Köszi szépen. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Senki sem töröl ennél jobban
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest