Új hozzászólás Aktív témák
-
NORBl
aktív tag
JBL Xtreme - be elhaltak az aksik.
Tudtok segíteni, hogy pest megyében van e olyan cég aki szervizel ilyeneket ?
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
Rádiós bluetooth hangszóró kéne nekem, usb bemenettel, hogy pendrive-on is tudjak hallgatni zenét.
20 körül legyen a plafon, tudtok nekem ajánlani valamit ?
-
NORBl
aktív tag
Nah, csak, hogy terjesszem az igét. Az Invitone csak a náluk vásárolt termékekre vállal garanciát. Nem állnak szerződésben az anyavállalattal, legalábbis ilyen módon nem, hogy akárhonnan rendelt, még garanciális készüléket ők javítsanak. Javítanak amúgy, külsős forrásból származó temréket is. Bár gondolom jó áron.
Tehát Amazonról rendelt termékekre pl nincs itthoni support, aki segítene a garanciáztatásban, tehát vissza kell küldenem, ahonnan jött, ha meg szeretném javíttatni.
-
NORBl
aktív tag
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok !
Röviden.
Telekom - JBL cuccokra 6 hónap gari van. Chateltem JBL supportal, és nemzetközi garival forgalmazzák a termékeiket, (elmondásuk szerint) 1 év garanciát vállalva rá. Nah most, ha telekomnál lejár a 6 hónap reklamélhatok a JBL - nél ? Mert ők azt írták igen. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata ?
Más kérdés.
Külföldről rendelt JBL cuccot garanciáztathatok e itthon, ha ugye nemzetközi a gari. Akkor elvileg igen, nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motoros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Gurulunk, WAZE?!
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Dell notebook topic
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged