Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
djxp01
üzenetére
Így is 4,6 kiló...
Amúgy én is kompakt eszköz keresésére "indultam", de aztán végül a D12 lett oda, ahol a legtöbbet hallgatok zenét (ez az ebédlő és még a konyhát is lefedi) és a kicsi sony, ahová az ultra kompatibilitás kellett, pl. gyerekszobába németet hallgatni róla, konyhába, fürdőszobába vagy ágy mellé, hogy este menjen róla podcast, vagy valami zongorajáték elalváshoz, olvasáshoz, youtube videó esetén ennek támasztom a telefont, vagy ha fekszek, akkor a mellkasomra teszem a hangszórót, így pont a képernyő felől jön a hang is. Nekem ez így párban nagyon bejött, utólag sem csinálnám másképpen. A Sonyval is nagyon elégedett vagyok és nagyon jó, hogy ilyen picike és teljesen vízálló, egy nagyobb cuccot nem tudnék ilyen jól használni erre a a célra. Annyira egyébként mozgatható az edifier is, hogy ha mondjuk bevinném estére a szobába, akkor csak egy konnektort kell neki találni, meg egy üres helyet, kábelekkel nem kell szarozni, de tény, hogy nem erre van kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy én is kompakt eszköz keresésére "indultam", de aztán végül a D12 lett oda, ahol a legtöbbet hallgatok zenét (ez az ebédlő és még a konyhát is lefedi) és a kicsi sony, ahová az ultra kompatibilitás kellett, pl. gyerekszobába németet hallgatni róla, konyhába, fürdőszobába vagy ágy mellé, hogy este menjen róla podcast, vagy valami zongorajáték elalváshoz, olvasáshoz, youtube videó esetén ennek támasztom a telefont, vagy ha fekszek, akkor a mellkasomra teszem a hangszórót, így pont a képernyő felől jön a hang is. Nekem ez így párban nagyon bejött, utólag sem csinálnám másképpen. A Sonyval is nagyon elégedett vagyok és nagyon jó, hogy ilyen picike és teljesen vízálló, egy nagyobb cuccot nem tudnék ilyen jól használni erre a a célra. Annyira egyébként mozgatható az edifier is, hogy ha mondjuk bevinném estére a szobába, akkor csak egy konnektort kell neki találni, meg egy üres helyet, kábelekkel nem kell szarozni, de tény, hogy nem erre van kitalálva.