Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Van 2db Charge 3-am, amit befrissítettem sajnos... A probléma azóta az hogy csak akkor hajlandó stereo módban működni ha közben fut a telefonon a program. Kilövöm és már nem. Korábban 1x beállítottam és onnantól kezdve mindig stereo módban működött párban....
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Valaki?
Esetleg van olyan akinek van Charge 3 és Nyiregyi? -
mgTerminator
veterán
Sziasztok! A Charge 3-ra jött frissítés és elvileg támogatja a connect +t ezt próbálta már valaki? Hogy működik ha 2-nél többet csatlakoztatunk össze?
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Vettem egy Charge 3-at, használtam zenére, filmre, mindenre. Mivel nagyon megtetszett, vettem mellé mégegyet. Így stereoban tudom hallgatni, és a film is olyan mintha házimoziban szólna
A probléma csak az hogy mióta nincs egyedül az én kis aranyoskám azóta csúszik a hang filmnél... Valakinek van valami tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyakorlatilag össze vissza jelez, de az üzemidő jó... Frissíts rajta szoftvert és használd.