- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola01
tag
válasz
-szabi- #1521 üzenetére
Hali!
Még nem merült le teljesen, de szerintem lehet tölteni zene hallgatás közben. A töltöttségi szintet nem mutatja, de töltés közben pirosan világít a led, BT kapcsolat esetén pedig kéken. Előbb elkezdtem a töltést, aztán pedig kapcsolódtam BT-vel és indítottam a zenét, így lilás színű lett a led, szóval valószínű, hogy tölt tovább -
Zola01
tag
Megjött végre a BlitzWolf F4, itt a beígért pár szó róla
Elég masszív, jól összerakott cucc és meglepően nehéz. A krómozott gombok kicsit olcsónak hatnak, de nem zörögnek, mint ahogy valamelyik tesztben olvastam. Külső teljesen rendben van.
Nem hallottam sok más BT hangszórót, szóval azokkal nem tudom összehasonlítani, de nagyjából tudom, hogy minek hogy kéne szólnia.
Az F4 szerintem elég jól szól, van közép és mély is, nekem a magas egy kicsit kevés. Nem olyan hangos, mint gondoltam és magas hangerőn torzít is egy kicsit, szóval egy kerti partira nem a legjobb választás, de lakásba szerintem elég. Ha magán a hangszórón max-ra állítom a hangerőt, akkor van egy kis alapzaja ,mikor éppen nem megy semmi zene, de nem vészes.Akksiról még nem tudok mit mondani, 4000mAh elég 8-10 órára biztos.
Elég sok olcsó és jónak tűnő BT hangszórót árulnak a neten, szóval lehetnek még más jó vételek is, de ez az F4 egyértelműen ajánlott.
Elégetett vagyok vele, köszi, hogy felhívtátok rá a figyelmet! -
Zola01
tag
Banggood-on jan. 15-ig akciós a BlitzWolf F4. Enyém még nem jött meg, de szerintem ~14k-t megér.
Xiaomi Mi tégla és a Blitzwolf között nem igazán tudtam dönteni, mind a 2 tetszett. Aztán a Xiaomi-ból elfogyott az arany szín, így nem vártam tovább és a Blitz lett a nyerő.
Biztos van még egy pár ajánlott darab ebben az árban, de remélem nem fogok csalódni.Ha megjött a cucc, akkor írok majd pár szót róla.
-
Zola01
tag
Sziasztok!
Melyik az ajánlottabb Xiaomi Mi, a tégla alakú vagy a kerek/bögre alakú? Nem igazán tudok választani.
Honnan érdemes őket beszerezni?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged