- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Már az Oppo is kezdi
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Mivel már volt egy MaxSound Plus-om, ezért égető szükségét nem éreztem egy Soundcore Motion+ beszerzésének (tudom nem egy kategória, de mégis), de mikor megláttam az akciót, akkor azt mondtam, ennyiért a hülyének is ...
Most pedig, hogy már hallottam még azt is ki merem jelenteni, hogy az éppen aktuális 87,77$-os ár (ugye ebben már benne van a DHL-es szállítás!) is teljesen elfogadható érte (amazon-on ugye drágább). Itthon meg, mit lehet kapni? Flip 5 ‣ 28e Ft-tól, Charge 4 ‣ 40e Ft-tól ... ja, meg Tronsmart Element T6 Max ‣ 23-24e Ft-ért.(#9885) B1T3
Én egyszer megnéztem egy ilyen teardown-os videót a T6 Max-ról, és egyszerűen nem értettem (nem, nem vagyok, hangtechnikus vagy jártas a hangszóró tervezésben, de ...) hogy a felső szekcióban mi szükség még 4db passzív radiátorra, mikor az alsóban van 4db elég nagy. Én felülre inkább négy olyan csipogót tettem volna, mint ami a Motion+ -ban van. Akkor lettek volna magasak is ...
Szóval ekkora "testben" már lehetne jót is csinálni, csak akkor lehet nem ennyi lenne az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest