- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
Ok, az oldal amit nezel amerikai. 1.35 a usd-cad valtasi arany + vam. Sajnos Kanada nemileg dragabb orszag. Amugy igen, valoszinuleg lehetett volna refurbished is, de impulzus vasarlas volt.
"Egyébként a One nem Bt hangszóró"
Na akkor ugy tunik tudatlansagbol nem olyan keszuleket vettem ami kellett volna. Koszi az infot. -
Mik76
senior tag
válasz
hushshs #14620 üzenetére
Azt jelenti hogy csak a sonos appon keresztul tudsz hallgatni valamit. Vagy letoltott tartalmakat, vagy streaming anyagot a tamogatott szolgaltatoktol.
Pl egy sajat app-nak a hangjat nem. Ez pl mindjart eleg durvan leszukiti a felhasznalasi modokat.
Maskeppen fogalmazva nem szimplan tukrozi a bt keszulekedbol kijovo hangot mint minden mas bt hangszoro.CsZ
Van valami linked? Kivancsi lennek mirol maradok le. -
Mik76
senior tag
Megvettem a Bose revolve 2-t black friday keretein belul 400 cad helyett 240-ert.
Anno sokat vacilaltam mielott megvettem a sonos one-t, mert tudtam hogy ez jobb lenne de a full arat nem akartam kifizetni. Most 2.5 ev szenvedes utan vegre lecsereltem. A sonos app a kotottsegeivel a legnagyobb szivas ha valaki "barmit" akar hallgatni mas eszkozrol.
Vegre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest