- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barell
senior tag
Sziasztok. A JBL Go 2 érezhetően jobban szól a GO hoz képest? Hangerőben méretei miatt nyilván nem várok különbséget de minőségben érezhetően jobb? Köszi.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. 10k környékén mi a best buy? JBL Go 2 vel szemezek nagyon, de ha esetleg van nála jobb akár "kínai" is ilyen áron az sem tántorítot el.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Vettem az Auchanban egy Navon típusú BT hangszórót. 7k volt, meglepően jól szól és jól is bírja és nem utolsó sorban még jól is néz ki. Konkrétan ajánlani is tudom.
Viszont szeretném használni akkor is amikor játszok de sajnos késik kicsit a hang ami pl egy PUBG során zavaró. Leírásban azt láttam hogy BT 3.0 verzió. Ha veszek egy olyan hangszórót ami BT 4.2 javulhat a helyzet vagy egyszerűen ennyit tud a bluetooth kapcsolat? Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- ASUS notebook topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest