- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Milu_PH #12478 üzenetére
Hát szerintem túl sok különbség nem lesz, a hangszórók mérete az Soundcore 3 esetében kicsit kisebb mint a Charge 2-nél.
38 mm vs 45 mm, talán a JBL jobb lesz basszusban.
Hát szerintem azzal hogy használod, hallgatod úgy is be fog járatodni. Szerintem 10-20 óra zene hallgatással már ki lehet jelenteni hogy bejáratad.#12479<Adamsky>
Igazság szerint más is azt írta komment szekcióba lehet csak ő fogott ki egy hibás darabot. És hogy ha Oluv És Alan is a Boomot találta a legjobbnak akkor miért csak nála val kudarcot ez a hangszóró.
Minden esetre a videója nem sok vízet zavar, szerintem nem sok ember fog adni a szavára.Még a GLS Raktárában van a Motion Boomom németországban.
Remélem a héten még kiszállítják, már nagyon kíváncsi vagyok a hangjára.Ma Hallottam haver Xtreme 2-jét a valahogy valóban van neki egy mély és lágy baszusa. Talán a Motion Boom is ebbe az irányba mehet majd el szerintem.
Ahogy a véleményeket elnéztem, valaki Xtreme 2-ről váltott Motion Boomra. Mert egy EQ-s Boom jobban szól mint a JBL Xtreme 2-es.
Ami valljuk be elég szép eredmény -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Milu_PH #12478 üzenetére
"A kérdésem az, hogy ezeket valóban “be kell járatni?” Jobb lesz a hangzása idővel?"
Nézd, ártani, nem árt, de szvsz. "nagy ugrás" nem várható.Más
Múltkor szó volt itt a topic-ban azokról a "reviewer"-ekről, akik bármit felmagasztalnak, ami elég hangos, és elég "kopogós" a basszusa "full hangerőn".
Nos, ma belefutottam a másik végletben. Csak elrettentésképpen, hogy ilyen is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest