Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aujjobba
üzenetére
Igen az lenne az.
Elnézést kérek! Tényleg nem tud airplay-t. Valószínűleg az tévesztett meg, hogy a honlapjukon még airplay fórum is van ( [link] ).....mondjuk nem olvastam bele.....eddig. Szóval az airplay a wifit használja adatátvitelre (most már ezt is tudom). Ebből következik, hogy a sima bluetooth képes hangszórók közül egy sem fog tudni airplayt, még a legdrágábbak sem. Maradnak a multiroom hangszórók. Ez viszont zsebbevágó dolog lesz így, mert a legolcsóbb (szerintem már ajánlható) hangszóró is 60 ezer Ft. és az csak 1 darab. Párban már 120.
A teljesség igénye nélkül pár típus amivel nem fogsz mellé (és tuti tudják az airplayt
):
Riva Arena
Sonos One
Denon Home150
Harman/Kardon Citation One MKII
-
válasz
aujjobba
üzenetére
A fórum sztárja, az Anker Motion+ az egyik javaslat. A két darab kb 60 ezer Ft. aktuális akciótól és kuponoktól függően. Hazánkban nem kapni. Amazonról vagy aliexpress európai raktárból lehet rendelni. Tud airplay-t, bluetooth, és sztereóba párosítható. Wifi nincs benne, az a multiroom hangszórókban van. De azok a duplájába kerülnek, cserébe komplett szolgáltatásokat tudnak, pl. önálló Spotify streamelés, egyéb eszköz (pl. telefon) nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
):