- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
boltvarazs #9930 üzenetére
Ez a MOJO nekem nagyon ismeretlen. Megnéztem az oldalukat, és nem lettem okosabb. Nagyon trendi, fiatalos, de a lényegre - legalábbis arra, ami engem érdekelne egy bluetooth hangszóró vásárlásánál - nem sikerült ráakadnom.
Vannak mindenféle "edisönök" - ami minden bizonnyal nagyon szuper annak, akinek a kinézet a (leg)fontos(abb), - de arra pl. sehol sem sikerült rálelnem, hogy mi a bluetooth verziója, és milyen kodekeket támogat. Utóbbi pont a videónézés miatt lenne fontos ...... szóval én biztos, hogy a Motion+ -t venném (ill. már vettem is egyet, és elégedett vagyok vele).
JBL Charge 3/4 vs. Motion+: nézz szét a Youtube-on! Rengetegen kóstolják össze a Motion+ -al ezt a két hangszórót. Amit - szerintem - érdemes megnézni / hallgatni, az ez a teszt. -
Prien
addikt
válasz
boltvarazs #9930 üzenetére
Videó és film nézéshez Bluetooth 5.0 javasolt, tehát a Motion+ jó lehet, de pl. egy JBL Charge 4-et én nem vennék (bluetooth 4.2).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest