Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Apple Watch
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
rezy89
tag
válasz
vixen55
üzenetére
Üdv! Én Tronsmart Force max-ot szereztem nemrég, van egy charge 4-em, szerintem szinte minden tekintetben jobb a Tronsmart. Egyedül a súlya és mérete ami vaskosabb. 4 hangszórós a cucc, így nagyobb tere van mint a charge-nak, mélyben jóval, hangerőben picivel több, hangkép egész jó, nem csak visít. Nem tudom hogy változik-e ahogy járódik, de negatívumnak a fél hangerő feletti kopogós basszust tudnám megjelölni, valamint nagyon alacsony hangerőn bluetoothról kicsit kásásan szól. Szóval 10-55%ig pöpec, 55-90ig kopog, 90 felett meg eltűnik a basszus
De kb minden kisebb hordozható modell hasonlót produkál, 37-be került belföldről, annyit sztem megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Háztartási gépek
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung,Dell,iiyama,LG,BenQ,AOC monitorok,garancia,számla,22-24",IPS,TN,W-LED,HD,FHD,FHD+
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De kb minden kisebb hordozható modell hasonlót produkál, 37-be került belföldről, annyit sztem megér.