- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
gabesz839 #14927 üzenetére
Nekem is 5€ volt. Ami még érdekes, hogy UPS hozta, Amazon-os (!) dobozban, és az átvételt megerősítő e-mail alapjn olyan, mintha hajnali 1-kor (!) vették volna át (munkahelyre kértem, tudhatta a UPS, hogy 0-24 portaszolgálat van?!), kicsit több, mint 1 hétig utazott. 2 nappal hamarabb érkezett, mint e-mailben írta a UPS (ezt azért pontosíthatták volna)..
Nem tudom, ha haza kérem, akkor is hajnal 1-kor hozzák?Az időpontban azért nem vagyok biztos, de előző nap kb. 16:00-kor mentem haza, akkor még nem volt csomag, másnap reggel 8:00-kor a kezembe nyomták a portán. A két időpont között jött valamikor, az átvétel megerősítő e-mail időbélyege hajnal 1 körül volt, de ez nem feltétlen esik egybe a kézbesítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest