- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zsolt008 #14391 üzenetére
Hi!
Örülök, hogy alapvetően bejött a cucc. Ettől a mérettől - ahogy írod is - nem szabad csodát várni (szerintem ebből más gyártó sem tud többet kihozni).
A "welcome tone" kikapcsolható rajta? Emlékszel, innen indult a beszélgetésAz EQ-val egyébként érdemes olyan szinten babrálni, hogy én pl. a Motion+ hangszórómnál a 150 Hz-es csúszkát hol megtolom (+3-5 dB), hol pedig lehúzom (0-1 dB) attól függően, hogy hol van a hangszóró (Azért, hogy ne "döngjön" a hangja. A 80 Hz-et nem nagyon szoktam babrálni.).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zsolt008 #14341 üzenetére
" ... írok nekik."
Kaptál választ? És, ha igen, megrendelted?#14354 Lami66
" ... kinek mi jön be jobban." - én nem is kezdtem el sz@rozni azt, aki nem így gondolja, csupán jeleztem, hogy nekem mi a preferenciám, ill. ebből fakadóan nem értem a mai "mono divatot", aminek a csúcsán - ismereteim szerint - ott van a Devialet Gold Phantom a maga szerény ~3e dolláros árával.
" ... nem köt le a zene annyira, hogy a térhatást is igényeljem." - igen, így kezdődik, ill. ez lehet a magyarázat a fenti felvetésemre.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én sose hallgatok "csak úgy" zenét, de ha tehetem, akkor nem így teszem (autó, íróasztal / számítógép, úton (fülessel)).
Gondold végig, mit szóltak volna az őseink egy olyan lemezjátszóhoz, amihez a két hangfal helyett egyet adnak? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zsolt008 #14339 üzenetére
" ... ne nyögjön be egy connected/disconnected jelzést ... "
A Soundcore Boost, Motion+ és a Boom biztos, hogy tudja a "welcome tone" kikapcsolását. Ebből kiindulva gondolom a #14337-ban említett 3-as is, de ha tutira szeretnél menni, akkor dobj egy üzenetet ide: service@soundcore.com. Elég készségesek, gyorsan szoktak válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest