- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem ismerem a P20 Pro-t, de - a P10-emmel szerzett tapasztalatok alapján - élek a gyanúval, hogy ezzel a bt. kapcsolattal neked első perctől problémád lett volna, ha kipróbálod, teszteled. Sajnos ez most már ilyen (marad) a köv. telefon cseréig.
Esetleg a P20 Pro topic-ba nézz be, hátha ... -
<Adamsky>
nagyúr
Ahogy előttem írták: vagy a telefont vagy a hangszórót próbáld összemérni egy másik bt. eszközzel, és rögtön megkapod a választ. Mármint, hogy melyik sz@r. Ugyanis ilyen távolságban, ahogy írod, nem lenne szabad szakadoznia a hangnak.
#16047 pècsimunkás
Én a "pocok" márkát nem tenném egy kalapba a Huawei-el. Én még egy P10-et használok, és az ég világon nincs vele semmi gond. -
francz'70
senior tag
Ebbben a kategóriában van jobb vétel?
Hát ilyen 12-13 ezer körül itthonról nem igazán, a konkurencia is kb. hasonló, olyan nagy kiugrások nincsenek. Személyes tapasztalat alapján, ebben az árfekvésben inkább egy Tronsmart T7 lite-ot választanék, kicsit nagyobb akksi, kicsit hangosabb, Bluetooth 5.3, pofásabb a dizájn és sokkal de sokkal tisztábban szól. A xiaomi is ezért az árért rendben van, csak a t7 lite-hoz képest alapból tompábban szól, viszont a basszus kicsit határozottabb, kb. ennyi!Mondjuk ilyen kinti nemvigyázós/dobálósnak lehet inkább az igénytelen kinézetű Mi Portable a jobb választás.
Hangzásban ez hol van egy flip 2/3 stb-hez képest
Azokat simán megeszi, az 5/6 -ot már nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest