- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
flanki #13152 üzenetére
Ha olcsó kell, akkor az aldiban van most 4500-ért, fórumtárs fentebb írta, hogy egész jó, 9 ezerből már kijön a tws sztereo pár is. Most 12.000-ért persze tényleg nem rossz, ha valaki nem akar többet áldozni rá, de pl nekem a Sony srs xb12 jobbnak tűnik 10-ért is (ok, ez már kifutó cucc , árban is), vagy az xb13, esetleg a JBL flip4 magasabb áron. Igaz, keveset próbáltam a Xiaomit, lehet, hogy változna róla a véleményem itthon.
A Tronsmart T6-ból nekem első szériás volt, elsőre még olyan meglepő volt, meg tetszett is, de igazából rájöttem, hogy hallgathatatlan, ráadásul nagyon alacsony hangerőn elég fura hangja volt. -
stellaz
veterán
válasz
flanki #13150 üzenetére
Szerintem itt két dolog keveredik. Az egyik, hogy a méret miatt a hangnyomás,.dinamika nyilván korlátoziott, de attól még szólhat kiegyensúlyozottan, tisztán egy hangszóró,.meg puffoghat bután is.
Aztán meg a megéri az árát, az csak úgy jelent bármit, ha az tisztában vagyok az igényeimmel. Ha tiszta hangzást akarok és nem érdekel a hangerő, akkor mondjuk egy tronsmart t6 nem éri meg az árát
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest