- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Elengedem a garit. 29e Ft most lengyel raktárból.
Nagyon jó ár egy ilyen cuccért! Eddig nálam abszolút befutó. EBBEN a tesztben is eléggé odavág. Szóval köszönöm az ajánlást
A Denon envaya-val is összehasonlítják, de az mióta 100 dollár körüli? Az inkább az envaya pocket, de az jóval kisebb, teljesítményben is.
Nekem talán az egyedüli gondom az Anker-rel, hogy nem por álló. Gyakran vittem magammal asztalos munkákra a BlitzWolf-ot is. És ott víz nem igazán van, de por annál inkább. Lehet a Blitz megmarad melósnak.
És mivel nem sürgős a dolog, talán kivárom a 11.11-et... már ha lesz hozzá türelmem
Ha a melóst is cserélném, és por álló kellene, mit javasolnátok? Mik vannak ajánlottak kicsivel az Anker alatt? -
fabri07
aktív tag
Üdv,
Megígértem beszámolok, kb. 20 percet hallgattam a Tronsmart Element T2 +-t. Már volt egy tronsmart termékem(tronsmart spunky beat (Tws)). Ez a termék sem okozott csalódást, sőt.
Szerintem kifejezetten kiegyensúlyozott hangképe van, jó lehet kicsit mély kiemelt, de a jbl-hez képes kulturált. Max hangerőn is nem nagyon torzít, maximum néha egy picit hozzáér a rácshoz néha a membrán, de az nem zavaró. 10 ezerért szállítással nagyon ajánlott, annyiért az ember egy kis jbl go2-t vesz, ami szerintem ötször rosszabb legalább minden tekintetben.
Annyi, hogy tényleg mozog bármely felületen, a basszus miatt, nagyon durva mennyi erő van ebbe a kis cuccba.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Star Trek
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Macska topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged