Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
tranceplanet #9528 üzenetére
Kevesebb mint 18 ezer volt a T6 Plus Update és adtak hozzá egy kb 4 ezret érő kemény hordozótokot, ennyit megér így is. Ennyiért mit ad a JBL? Többet meg kezdetnek nem akartam kiadni, nem létfontosságú, egy próbát megért. Meg amennyibe került nekem, szerintem könnyen el tudnám adni annyiért, de inkább megtartom.
(#9529) <Adamsky> Nem a bluethoot hangerőállítás van durva lépésekben, mert a telóról kezelve a hangerőt nagyon szép, apró lépésekben tudom állítani. A durva lépés magán a hangszórón van, ha pl kártyát dugok bele és a beépített lejátszót használom nem elég az hogy ugyanúgy susog+csipog, hiába nincs vezetéknélküli kapcsolaton, de már a legelső lépés is egyszerűen túl hangos legkisebb hangerőnek. Persze ha normál külső viszonyok között használnám, fel se tűnne, de éjjelre abszolút zavaró, egy szobával arrébb is hallani.
Egymástól függetlenül tudom állítani a telón és a hangszórón a hangerőt.(#9530) Williamgrant Félre értesz, nem azt mondtam hogy nem éri meg az árát. Nem fogok így se megválni tőle. Annyit mondtam csupán, hogy 2 zavaró dolog van vele, egyrészt bármiről megy a lejátszás (bt, usb, jack, sd), folyamatosan jelen van a susogás és sípolás, bár magasabb hangerőn ezt nem veszed észre. Másrészt meg ha külső eszköz nélkül használod, akkor nem tudsz igazán kicsi hangerőt beállítani. Bár nem is érdemes, mert akkor csak a zajok hallatszanának
Egy szó mint száz, mint írtam a legelső mondatban is, partira való, ha legalább 2 ember kicsit emelkedett hangerőn beszélget mellette, fel sem tűnnek ezek a hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- DELL T40 EMC Szerver
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest