Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
nem ismerem a sony hangkeltőket,az a kisebb még gagyinak is tűnik,de nem halottam nem is foglalnék állást velük kapcsolatban.a partyboxot sztem mediaban tudsz hallgatni hidd el hogy iszonyat meggyőző ha akarsz vele néha hangoskodni de szobában is brutál a mélye,nyilván erre van kihegyezve úgy mint a boombox,partybox 300at csak mediaban hallottam de ott akkora a tér hogy biztos hogy máshogy szól kisebb térben.Ha xtreme2ben gondolkodsz akkor inkább dockin szerintem,a jblnek több a mélye de a dockin sztem simán sokkal szebben szól,kevesebb pénzért.
Kertipartyra viszont kevés a dockin és a extreme2 is,nyilván tudsz egy normális hangerőt hozni velük de én soha nem szerettem,hogy egy technikát 100%on kelljen hajtani,hogy ne tudd túlkiabálni,de ezek már egyéni szempontok.nekem a dockin tökéletesen megfelel,lehet másnak meg nem is tetszik,egyrész,másrészt nincs két egyforma fül,szóval amikor valaki azt mondja,hogy az övé milyen szépen szól az nem biztos,hogy az másnak is hozza azt az élményt,ha igazán őszinték akarunk lenni...
általában a hangszóró feletti árcédula hozza az embereknek a minőséget.
Szóval ha jót akarsz akkor tényleg meg kell hallgatni a kinézett modelleket és ami Neked/fülednek tetszik azt kell megvenni,mert ajánlásra(megrendeled mielőtt hallottad volna) nagy csalódások tudják érni az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Villanyszerelés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Borderlands 4
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest