Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tika6
tag
Nem toltam neki EQ-t.
Mivel nem értek hozzá, ezért kérdeztem, de 0 válasz érkezett kérdésemre, így lehet, hogy mellélőttem. Jó drága tévedés..
Akkor megválaszolom, hogy másnak tanulságul szolgáljon:
nem, sem a Denon Envaya 250, sem a HK Onyx 4 nem tudja még azt a hangerőt sem, amit a 2/3-ad annyiba kerülő Thonet Vander Kürbis.
Azért max hangerőn nem akartam órákat hallgatni, de jó, hogy ezt többen is mondjátok
(tényleg, nem irónia). Alatta pár lépéssel; ott Denon torzul, és halkabb, mint HK (ami nem torzul).
Direkt arra a hsz-re reagáltam most, amiben Ati1979 bizonygatta, hogy a Denon mindennél jobb. Ezért választottam azt.
HK Onyx 4 ugyanannyiba _került volna akkor_. Most már elég nehéz menet lesz lecserélni
. A bluetooth kapcsolódása sokkal nehézkesebb. A két egyszerre csatlakozó eszközt mindkettő tudja - kulturált módon: tehát le kell állítani az aktuálisat, és akkor tud elkezdeni lejátszani a másik (ellentétben az itt még ajánlott Dockin D Fine, Anker Motion+, Doss Soundbox XL, GGMM M4 típusokkal, amikre leírásuk szerint egyszerre egy lejátszó eszközt lehet csatlakoztatni) -
carl18
addikt
Szerintem az adott árért függ mit akar venni, ha nagyobb teljesitmény kell természetesen az Onyx 4-et kell venni.
Persze a méret korlátolja a hangzást, bár teljes hangerőn mindegyik visszavesz a mély tartományból például.Telefonon nem érdemes plusz mélyet EQ-ba rányomni úgy természetes a torzitás. Ezek a bluetooth hangszórók általában úgy vannak elkészitve hogy Stock Equalizer beállitással jól szóljanak.
Tegnap tesztelgettem a Dockin, hát néha az előlapi rács szokott rezonálni nagy hangerőn basszusos zenéknél. Teljes hangerőn mikor dübögösebb zenét hallgattam a basszus valóban nem tökéletes.
De 2 kg az egész cucc, még igy is a egyik legjobb bluetooth hangszóró ami kezem között járt. Megnézném mit szól a Vifa ellen
Tesóm Onyx 3 van, azzal tudtam összemérni. Nekem jobban tetszett a Dockin hangzása
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fallout 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor megválaszolom, hogy másnak tanulságul szolgáljon:
(tényleg, nem irónia). Alatta pár lépéssel; ott Denon torzul, és halkabb, mint HK (ami nem torzul).
. A bluetooth kapcsolódása sokkal nehézkesebb. A két egyszerre csatlakozó eszközt mindkettő tudja - kulturált módon: tehát le kell állítani az aktuálisat, és akkor tud elkezdeni lejátszani a másik (ellentétben az itt még ajánlott Dockin D Fine, Anker Motion+, Doss Soundbox XL, GGMM M4 típusokkal, amikre leírásuk szerint egyszerre egy lejátszó eszközt lehet csatlakoztatni)