Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tika6
tag
Nem toltam neki EQ-t.
Mivel nem értek hozzá, ezért kérdeztem, de 0 válasz érkezett kérdésemre, így lehet, hogy mellélőttem. Jó drága tévedés..Akkor megválaszolom, hogy másnak tanulságul szolgáljon:
nem, sem a Denon Envaya 250, sem a HK Onyx 4 nem tudja még azt a hangerőt sem, amit a 2/3-ad annyiba kerülő Thonet Vander Kürbis.
Azért max hangerőn nem akartam órákat hallgatni, de jó, hogy ezt többen is mondjátok(tényleg, nem irónia). Alatta pár lépéssel; ott Denon torzul, és halkabb, mint HK (ami nem torzul).
Direkt arra a hsz-re reagáltam most, amiben Ati1979 bizonygatta, hogy a Denon mindennél jobb. Ezért választottam azt.
HK Onyx 4 ugyanannyiba _került volna akkor_. Most már elég nehéz menet lesz lecserélni. A bluetooth kapcsolódása sokkal nehézkesebb. A két egyszerre csatlakozó eszközt mindkettő tudja - kulturált módon: tehát le kell állítani az aktuálisat, és akkor tud elkezdeni lejátszani a másik (ellentétben az itt még ajánlott Dockin D Fine, Anker Motion+, Doss Soundbox XL, GGMM M4 típusokkal, amikre leírásuk szerint egyszerre egy lejátszó eszközt lehet csatlakoztatni)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Play Station 4/5 Xbox One X Series X Nintendo switch felvásárlás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest