Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Npeter25
üzenetére
Főleg szóbába kell ? Hálozatról akarod üzzemeltetni , akkor elég jó vétel a Harman Onyx 3. Sajnos az akkuja elég kicsi,szóval úgy nem bir túl sokat. 30E-ig. Nehéz az Onyx 3 felé licitálni, 30K-ig.
Szerintem veheted a Harman 30E forintig nem tudok jobbat mondani.
(#7718) ImACeltic
Hát a JBL Xtreme 1 azért rendelkezik hibákkal, oluv mikor a D Fine ellen tesztelte elég szépen letorzitott, de azóta tudtommal a firmware frissités megoldotta a dolgot. + Az akkura szoktak sokan panaszkodni, hogy gyorsan lehal.
Xtreme 2 lehet kicsit halkabb de sokkal mélyebre megy, bár élőbe kéne kipróbálni hogy azt kapd amit vársz.
Alternativa a Dockin D Fine, esetleg D Fine plusz nagyobb akkuval is pár extrával. Onyx Studio 5 is szóba jöhet ebbe az árkategóriába.
Nekem a D Fine van ami Xtreme szint, de egyesek Xtreme Killernek nevezik. Elég jól,hangosan, tisztán szól szerintem jó vétel. És azért olcsóbban beszerezhető mint a JBL-ek. -
milu
aktív tag
válasz
Npeter25
üzenetére
DOCKIN D CUBE 2er-SET, nekem ez működik (szettben, azaz két darab szól nagy megelégedettségemre) az íróasztalomon, nagyon meg vagyok elégedve, hogy a hosszas tesztnézegetések, keresés és számomra alapos válogatás után erre esett a választásom, szuper hangja van!
És jelenleg akciózzák! (Ez most párban közel annyiba kerül, mint a Harman Kardon Onyx Studio3 hangfal, valószínűleg 1 db, használtan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen switch-et vegyek?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Autós topik
- Gmail
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Hisense LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- További aktív témák...
- LG25UM58 25 Full HD Ultrawide Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo Thinkbook 15 - IIL i3-1005G1 / 8gb ddr4 / 250gb m.2/ jó akku, töltő
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Olvass!! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó egy teljesen újszerű állapotú,hibátlan Asus ROG Destrier Ergo gamerszék! Ergonómiai kialakítá
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi