Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
DrDobos
üzenetére
Hát vehetsz tronsmartot de torzít nagy hangerőn mint a isten nyila
Nekem T6 volt és valahogy egy darabig elhasználtam egyedi EQ mellet. De alapból valahogy egyszerűen nem jó a hangja, EQualizerrel testre szabható és kiküszöbölhető a torzítás. De a Doss valóban ég és föld különbség, esetleg haza rendelés Divoom onbeat 500.Többi hogy kicsit olcsóbb stb amire te gondolsz vak kategória, megveszed és örülsz hogy működik a kérdés milyen a hangja és neked mire van igényed.
Doss Sound XL, Divoom onbeat 500 tronsmart mega/T6
Haza vagy külföldi rendelés?
A Denon még nem halottam szóval nem tudok róla nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem T6 volt és valahogy egy darabig elhasználtam egyedi EQ mellet. De alapból valahogy egyszerűen nem jó a hangja, EQualizerrel testre szabható és kiküszöbölhető a torzítás. De a Doss valóban ég és föld különbség, esetleg haza rendelés Divoom onbeat 500.