- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
FuRiONight #6008 üzenetére
Ezeket az UE Megaboom kisebb és nagyobbakat hallgattam korábban műszaki áruházban. Én nem ajánlom. Nagyobb a "füstje", mint amennyit az ára mutat.
Multiroom-ban nem vagyok otthon, de azok inkább LAN/WLAN megoldásúak. Nem véletlen. Nekem pozíciótól függően a BT hangfalam a szomszédos szobában is már hajlandó meg-megszakítani a folyamatos streamet a telefonról. Az hogy BT-n keresztül, akár több ugyan olyan eszköz összekapcsolható, és ugyan azt a zenét játsza szinkronban, az még nem nevezhető multiroomnak...
H/K Onyx Studio 5-t egy srác ajánlotta fentebb. clavinetjunkie youtube csatornájába belehallgatva (mert még élőben nem hallottam) jó ajánlatnak tűnik az árért (60kilohuf körül) cserébe. Vagy ha már extreme 2, akkor hallgasd meg a H/K Go&Play-t (70-80kilohuf) élőben vagy az említett youtube csatornán. Szerintem sokkal élvezetesebb hallgatni. Én a szülőknek az előző generációból vettem egyet (Szinte ugyan úgy szól mint a jelenlegi Go&Play a tesztek szerint), havernak is van. Nagyon elégedettek vagyunk vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest