Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát khmm.. Szerintem egy bluetooth hangszóró vagy legyen akár milyen. Ha már minőségi gyárból jön ki például, lehetne úgy megtervezve hogy a teljes hangerő se károsítsa. Például hagynak benne 30% tartalékot, de az élet tartalom hosszabb volna. Sajnos manapság a legnagyobb gond hogy a gyártok egyáltalán nem is akarnak túl tartós terméket előállítani.

Ha te veszel valamit és nagyon sokáig bírja működik nálad, akkor nincs okod váltani az újabbra.Néha én is felcsaptam a bluetooth hangszóróimat maxra, de szerintem se tesz neki jót a teljes hangerős használat. Bár a Tronsmart T6 egész jól bírja ahhoz képest kínai.
JBL Extreme 1 olcsó kínai erősítőt szereltek bele https://www.youtube.com/watch?v=3P3qCJol1rM
TPA 3116Azért nagy részt itt az is a probléma hogy egyáltalán nem hosszú távra terveznek egy bluetooth hangszórót.
A kifutott szériák nagy része, 2013-as 2014- 2015 nagy része már a polcon pontyásodik mert tönkre ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB DDR2 RAM
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest