- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
wolfman #4316 üzenetére
Na jó hogy leírtad a véleményed!
Mikor 2 hónapig nem használtad mennyire volt lemerülve? Lehet hogy túlmerült és tönkrement az akku.
Szerintem az akkumulátorral van gond, esetleg le esett nagyon a feszültsége.
Ha már megoldás nincs az akku cseréje talán megoldhatja a problémát.Nálam is van egy olyan érdekesség hogy csumára feltöltöm a tronsmartot 1 hét múlva előveszem úgy és elég szépen elveszti a töltöttség egy részét. Szerintem a 2 hónap alatt nagyon le eset a feszültsége az akkunak. " Talán tönkre is ment"
Ha semmi fajta módon nem javul meg, akkor az egyetlen esély a akku cseréje.Hátha a mostani nagy töltés tud rajta segíteni.
Szerintem egy töltő nem igazán tud tönkre menni, nagyon ritka. Én az akkura szavazok .d
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest