- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hát pedig anno én is itteni (lehet másik Topic) ajánlásra vettem és ha megnézed róla az vevő értékeléseket, vagy YT review-öket, akkor mindenütt dicsérik, hogy ilyen olcsón, ilyen kicsiben elég jól szól. És tényleg meglepően jó ezekhez a paraméterekhez képest.
A Tronsmart-ban vonzó a jó kezelőgombsor is. De ha lesz hozzá egy kis teló, akkor főleg arról lenne hajtva.
Kínai? Szerinted a Tronsmart nem ugyan úgy egy rebrand-elt kínai cucc?!
(#4271) haris: De ha van olyanod amit linkeltél és bevált, akkor miért váltanál? -> Írtam: kell a Bt és a kezelőgombjai elég kényelmetlenek (néha azt sem tudom melyiket nyomjam), valamint jó lenne hangzásban is előre lépni. Gondoltam azóta csak jött valami új budget "csoda" a kategóriában...
Akkor lehet az lesz (ha addig nem tudtok jobbat ajánlani), hogy megrendelem és legfeljebb lesz 14 napom letesztelni, hogy megéri e nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged