- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Köszönöm a korrekt választ, valami ilyesmire voltam kíváncsi! Én azt hallottam, hogy annyival nem tud többet, mint az eredeti, de messziről jött ember azt mond, amit akar alapon nem vettem készpénznek az infót.
Hallottam eredeti JBL Go-t, ráadásul szabadtéren, na az a méretéhez képest félelmetesen szólt, annál a Charge 2 Plus csak jobb lehet!
Az utángyári hangjával kapcsolatban kb erre számítottam, amit írtál - hangos közép, visító magas, nyers dobozhang, semmi teltség, amolyan "apu kocsijában gyári autórádiót gyári cuccon huppogtató hülyegyerek" hangot gondolok, de aki hallott már minőségi hangzást, úgyis tudja, miről beszélek.
Igazából nem sokallom a 30-at, csak arra próbáltam rájátszani, hogy ha az eredetinek mondjuk 90%-á hozza a replika, akkor beruházok rá, de a te egyetlen véleményed alapján el is döntöttem a dolgot.
Köszi az infót, nem erőlködök vele tovább.
Gyorsan rákerestem az általad említettekre, van egy Leadzm jófogáson, hát már azt is hamisítják?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Analóg fényképezés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest