Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Popup boltot nyitott a Dreame a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
benvolio
üzenetére
Na, ma le lett rendesen tesztelve! Kispályás focipálya kapuja mellé lerakva és nyomattuk a zenét róla! Brutális hangja volt, kapott labdát és borult, meg neki a kapufának is, bírta! Majd a pálya széléről adta a hangot és nagyon ott volt! Idegenek nézték mi szól a fűből és meg is jegyezték, hogy nagyon jól szól!
Ezután kerti asztalon nyomattuk és nem lehetett csutkán hallgatni, mert nem hallottuk egymás hangját. Ez tényleg "outdoor"! Ha valakinek kell a "hifi" minőség (bár nem tudom, hogy azt kapná-e), az vegye a 30-40-50-ezres JBL-t! De ha bulis cucc kell, ez nagyon ott van! Aki ma hallotta (elég sokan) az mind csak dicsérte! Nem szeretek ilyen ajnározós hozzászólást írni, de ez nemcsak az én véleményem és azért gondoltam, hogy megosztom. Köszönöm Krill77-nek, hogy megosztotta a tapasztalatát és lehet egyszerre 2 telóról is felváltva egyszerűen használni, mert volt ma "kívánság műsor" és egymás ellen használtuk! Egyébként fontos a "forrás zene" mert a gyerek teló-járól szólt a legjobban és érezhetően rosszabbul az enyémről, de ezt csak ha hasonlítom akkor érezni, egyébként meg tücitücitüci..... és adja a hangulatot egy "bulihoz, beszélgetéshez"! Beltérbe is bőven megállja a helyét de ott van más hifi a bulihoz, de pl. a konyhát "robbantani" lehet vele! 
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezután kerti asztalon nyomattuk és nem lehetett csutkán hallgatni, mert nem hallottuk egymás hangját. Ez tényleg "outdoor"! Ha valakinek kell a "hifi" minőség (bár nem tudom, hogy azt kapná-e), az vegye a 30-40-50-ezres JBL-t! De ha bulis cucc kell, ez nagyon ott van! Aki ma hallotta (elég sokan) az mind csak dicsérte! Nem szeretek ilyen ajnározós hozzászólást írni, de ez nemcsak az én véleményem és azért gondoltam, hogy megosztom. Köszönöm Krill77-nek, hogy megosztotta a tapasztalatát és lehet egyszerre 2 telóról is felváltva egyszerűen használni, mert volt ma "kívánság műsor" és egymás ellen használtuk! Egyébként fontos a "forrás zene" mert a gyerek teló-járól szólt a legjobban és érezhetően rosszabbul az enyémről, de ezt csak ha hasonlítom akkor érezni, egyébként meg tücitücitüci..... és adja a hangulatot egy "bulihoz, beszélgetéshez"! Beltérbe is bőven megállja a helyét de ott van más hifi a bulihoz, de pl. a konyhát "robbantani" lehet vele!