- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
matyi19 #1836 üzenetére
A 28 egész jó ár. (Én 30 -ért vettem és az sem számított soknak.)
Az akku kapacitás sajnos tényleg nincs feltüntetve sehol. Hogy nem kicsi, az biztos, mert a mellékelt 15V/2A -es töltő is izzad vele több órát, mire végez. Meg hát tényleg nagyon sokáig birja.
Igazából engem csak az zavar rajta, hogy nem tudom ellenőrizni hogyan áll, így a leg váratlanabb időpontokban tud lemerülni. Ugyanis csak a vége előtt 15 - 30 percel kezd el villogni az aprócska LED, hogy merül. Addig meg használnom hetekig az autóban. Mindig, amikor vezetek 50 - 100 km -eket, akkor megy 1 - 1 órát. És hát nagyon sok ilyen alkalom van, mire megadja magát, de akkor is zavaró, mert ha látnám, hogy a végét járja, akkor indulás előtt felraknám tölteni. -
Krill77
őstag
válasz
matyi19 #1836 üzenetére
Ha van pénzed dragabbra akkor vedd azt. Plusz 10e ftnak meg lesz a latsz..hallatszata. Viszont ha nem lesz kihasználva akkor kar a plusz teljesitményért. Azt mondjuk nem tudom hol olvastad azt a sok negatív voombox rol. Clavinetjunkie tesztjeit nézd, az er is valamit. Sztem ha o azt mondja, h impressive az nem lehet olyan rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest