- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
tibbike01 #17492 üzenetére
"Ha a Passat és a Yaris egy árban lenne, de nekem csak a Yaris fér be a garázsba, akkor a Yarist venném..."
És lebeszélnéd a Passatról azokat, akiknek beférne a garázsba?"Blődség lenne azért lenézni pl a JBL Charge 5"
Ki nézte le?Egyszerűen csak arról van szó, hogy az árkategória minden keresésnél ott van. Akinek a méret korlátozott, azt szintén megadja.
A cél ugye az, hogy mindenki megtalálja az igényeihez legjobban illő eszközt. -
Peaceliker
addikt
válasz
tibbike01 #17492 üzenetére
A legtöbben viszont ár szerint nézik.
Vagyis olyat ritkán láttam még hogy valaki x kategóriát keres, inkább hogy mennyit szánna rá.
Persze paraméterek (max x kiló) érdekes lehet. De itt sem egy áru cuccokat keres senki össze hanem azonos súlyút. Bár ez lehet mondjuk az egy kategória mérce is talán.Előbbi szempontból igenis releváns egymás mellé tenni azonos áru cuccokat. És még ha teszek alapján azt is mondom én is, hogy igen a jbl boombox jobb mint az akármi akár 20% al, akkor sem ér meg nekem 2-3x árat. Aztán akinek igen, neki up to you, nem vagyunk egyformák
De szerintem egy bt hordozható műanyag doboz cucc nem egy hifi kategória amikor azt mondom hogy 4m et adok ki érte 2 helyzet mert picit jobban szól...
Szigorúan szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- újszerű MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest