Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
tibbike01
üzenetére
"Ha a Passat és a Yaris egy árban lenne, de nekem csak a Yaris fér be a garázsba, akkor a Yarist venném..."
És lebeszélnéd a Passatról azokat, akiknek beférne a garázsba?"Blődség lenne azért lenézni pl a JBL Charge 5"
Ki nézte le?Egyszerűen csak arról van szó, hogy az árkategória minden keresésnél ott van. Akinek a méret korlátozott, azt szintén megadja.
A cél ugye az, hogy mindenki megtalálja az igényeihez legjobban illő eszközt. -
Peaceliker
addikt
válasz
tibbike01
üzenetére
A legtöbben viszont ár szerint nézik.
Vagyis olyat ritkán láttam még hogy valaki x kategóriát keres, inkább hogy mennyit szánna rá.
Persze paraméterek (max x kiló) érdekes lehet. De itt sem egy áru cuccokat keres senki össze hanem azonos súlyút. Bár ez lehet mondjuk az egy kategória mérce is talán.Előbbi szempontból igenis releváns egymás mellé tenni azonos áru cuccokat. És még ha teszek alapján azt is mondom én is, hogy igen a jbl boombox jobb mint az akármi akár 20% al, akkor sem ér meg nekem 2-3x árat. Aztán akinek igen, neki up to you, nem vagyunk egyformák
De szerintem egy bt hordozható műanyag doboz cucc nem egy hifi kategória amikor azt mondom hogy 4m et adok ki érte 2 helyzet mert picit jobban szól...
Szigorúan szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Assetto Corsa Rally
- iPad topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Macska topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest