Hirdetés
- Google Pixel topik
- Európába készül, F1-es festéssel áll a Realme rajtrácsra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
Mint írtam már korábban, én az sl-1000s-t ajánlom, ami szintén nagyon szép basszust nyom. Lehet tölteni használat közben és van benne kártya olvasó is a memóriakártyáról történő lejátszáshoz, ami még a flac (veszteségmentes) fájlokat is kezeli. Könnyű párosítani. De nem lehet a telefont kihangositani vele beszélgetéshez. Ha ez nem gáz, akkor nagyon ajánlom. Egyszer Szabi segítségével szívesen összemérném a Monic-kal.
-
Krill77
őstag
Az amazonon elképeszto birkák kommentelnek. Sokszor a fejem fogtam. Az mi akarna lenni, h elképeszto macera az unpair? Nehezen hihető. Azt pedig jogosnak tartom, h használat kozben ne töltsük. A miénket lehet ugy, de soha nem töltjük közben.
Az meg, h 12 ora az elvárt es csak 6. Hat szabi. Utána kellett volna olvasni. Emlexem meg az elott irtam, h gyenge akkuban mielott megvetted. De azt tudja ami rá van írva! -
-szabi-
addikt
Ez a párosítás macera pontosan mi?
Nekem is ilyen van, de csak én használom szóval, nincs tapasztalat.Akksis dolgot megerősítem.
Mint fentebb írtam fele akkora teljesítményű elmegy 24 órát ez meg az elvárt 12 helyett 6-7 órát tud csak menni és vagy tölt vagy zenél a kettő együtt nem megy.
Ráadásul a töltőről sem tud zenélni.
Egyébként elég furcsa a beépített töltője.
A felvett áram nagyon tág határok között ugrál, számomra érthetetlen.
Másik szépen stabilan 0.5A majd végén szépen lemegy 0A-ra és befejezi, ahogy kell.Kíváncsi lennék, hogy BW-F4 mit tud, mert arról is írta vki korábban, hogy a csomagban lévő papíron már csak 2Ah akksit írtak.
Jó lenne arról is egy futás mérés, de még senki nem csinálta az itteni tulajok közül.
Meg hangjára is kíváncsi lennék mert kis-tesója elég basszusszegény.üdv
szabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Európába készül, F1-es festéssel áll a Realme rajtrácsra
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen monitort vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest