- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Kapanyél #16640 üzenetére
Mondjuk kicsit utána nézhetnél, 2x D Fine Plus képes magát tartani egy JBL Boombox ellen.
2 Dockin D Fine+ gegen JBL Boombox im Outdoorvergleich [deutsch]Melyik lenne az alis doboz? Akciós D Fine EVO egy Charge 5 áráért kapható.
Akkor inkább azt venném mint a JBL Charge 5-őt.
#16642hcol7
Szerintem az a lényeg vettél egy terméket és elégedett vagy vele.
Nem kell impulzus vásárlást csinálni csak mert van rá lehetőség.
Van egy adott igény azon alapján kell hangszórót vásárolni, nálam a jó hangzás volt és hogy ez ne menjen a hordozhatóság kárára.
Ezek szerkezet terén ugyan úgy épülnek fel vagy egy Litium akku pak amire vigyázni kell.
Például nyáron 40 fokba ne hagyjuk a hangszórót a napon, jó esetbe csak az akkumulátor károsodik rossz esetbe fel is robban.
Télen meg tartósan nem lehet kint 0 fok alatt, egy hideg garázsba is megkotlik az akku.
Szerintem ahogy írta most ne a márkát nézzük hanem az adott termék gyenge pontját.
Oluv amúgy ki próbálta a Xtreme 4-et és úgy látom a minimális fejlesztéseken kívül nem lép nagyot ezzel előre a JBL. JBL Xtreme 4 - still extreme?
Oluv után így nem igazán esett le az álam. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest