Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Majom19 #14963 üzenetére
Ennyiért ilyen hangszórót más márkákból nem kapsz és ezt a hangszórót olcsóbban sem kapod meg sehol.
Ez hangban valahol a JBL Xtreme és a Boombox között van (persze olyan brutál mélyekre nem képes mint a Boombox 2),ezek meg bőven 100k felett vannak,szóval szerintem igencsak megéri. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Majom19 #14963 üzenetére
"Ennyiért mennyire best buy?" - nem tudom. Én a Plus-t nem figyeltem, mert az nekem hangerőben túl sok, minőségben pedig nem hoz semmilyen pluszt.
Rémlett, hogy valaki itt vásárolt egyet "bf." akcióban. Meg is találtam. Doky1988 130Eur-ért vette, szóval ennek fényében eldöntheted, hogy neked jó-e a 140.
Új hozzászólás Aktív témák
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PS4 Fat 500GB eladó
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest