Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Én azóta is baromi elégedett vagyok a Motion Boom Plussal, szerintem jobb választás volt mint az Xtreme 3, meghallgattam azt is a Médiába, Motion Boom Plust nemtudtam sehol, de annyira dicsérte itt mindenki, szerintem nagyon bestbuy tényleg
Mondjuk kell hozzá egy jó EQ..
Baromi jól szól, még 50% -on sem kell hallgatni, elég erős 1 szobába, kültér másabb szitu, de benn lakásba egy jó kb 40%os hangerő bőven elég.
-
moma
őstag
Nah most raktam még csak fel az appot. Amúgy az nem fura, hogy mindegyik megvan emelve mégha 1k csak egy picivel is.? Ez nem csak egymáshoz képest nyer értelmet? szóval nem pont ugyanez lenne, ha ez egész annyival lejjebb van víve, mint az 2k a 0dB felett van? Szóval ez nem csak annyi, hogy így alapból hangosabb?
Amúgy nála ez az EQ hogy viszonyul a basszus kiemelés gombhoz? Azzal használja/használjátok, vagy itt azért van ennyire meghúzva a basszus, mert az nincs használva?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- CASIO órák kedvelők topicja!
- SONY LCD és LED TV-k
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest