Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
®abstract® #14567 üzenetére
Na kérem, meglett az R1080BT hangfalpár. HDMi a laptopból a TVbe. A TV jack hangdalak.
Bekapcsoltam, egy filmel indítottam. Leesett az állam. Aztán Audiofil zene. Na ott padlóztam.
Sosem voltam még így műszaki cikk vásárlással, hogy semmi komolyat nem várok. Na de ezek... Te jó Atya Úr Isten... Elképesztő minőség és pofátlan hangzás.
IKEA Eneby 30 at váltott. Az ehez képest nettó szokol rádió. Komolyan. Szóval kiváló vétel volt még 29800 ért is.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
" ... szebb a hangzás Windows alatt ... "
Akkor ott valami "bezavar" - most épp jó irányba - a hangzásba.#14569 Lalikiraly
YouTube-on "24 bites Audiofil zenék"?Link-elj már egyet légy szíves!
"A telefonok a fasorban sincsenek sajna."
Azért ezt nem mondanám. Windows alatt csak SBC, és aptX van. Se AAC, se LDAC, se LHDC. Codec-et nem lehet váltani, ahogy a részletesebb beállításokhoz sem fér hozzá. Szóval én inkább fordítva mondanám. -
válasz
Köszönöm szépen!
Egyébként azt tanácsolom, hogy a zenét ne MP3 ban told a PC ről sem, hanem WAV ba legyen meg nyersen, na ott fogsz seggre ülni, hogy mekkora a különbség. Akár szedjál le YT ről vannak 24 bites Audiofil zenék. Érdemes lesz azzal kipróbálnod és megtudod, hogy mit tud. Amúgy 24-48 óra is lehet a bejáratás, szóval fog változni a hangja. Amúg a D12-őn van magas és mély állítási lehetőség
Szóval tied a választás. De azért próbáld ki a WAV ba való lejátszást. Kíváncsi leszek mit szól majd. Vagy szedjél le FLAC albumot. A telefonok a fasorban sincsenek sajna.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Valszeg azért van jobb hangzása Windows alatt mert a hangkártya szoftvere jobban lekezeli, jobb spektrumban mint egy android/ios eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest