- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
Ennyi pénzért, inkább egy Xiaomi. Sok ismerősöm vett ilyet, ennyiért ajándék. Vagy Tribit XSound Go. Ha Go méret kell, akkor meg Tribit StormBox Micro.
iRiver: A GO3 nagyon gyenge. Nem rég kellett vennem ultra hordozható hangszórót, de meghallgattam és borzalom.
-
Nem ajánlom én sem a Silvercrest márkát
0 dinamika, nagyobb hangerőn "ordít,torz" stb..
Ők se gyártanak hangszórót, csak Kínából megveszik a filléres gagyi cuccokat és ráteszik a nevüket. Ezt is megtaláltam az "eredeti" nevén, valami kínai oldalon 3500 Ft körüli árért. Nem tudok linket adni mert már kiléptem és az életben nem találom meg2x8 Wattnak írja a teljesítményét a Belga LIDL oldal. [link]
Ennél még a JBL Go 3 is jobb választás, hidd el kellemesebb lesz hallgatni. Nem olyan hangos mint az általad említett de nem is fog megfájdulni a fejed pár perc hallgatás után.
Ebben az árban talán tényleg a GO3 a legkellemesebb.
Ha még árulnák itthon akkor a saját tapasztalataim alapján aminek sokkal jobb a hangzásvilága mint egy GO3-nak is, ezt ajánlanám:
-SkullCandy Barricade Mini (olyan 10 ezerért vettem anno, de árukereső szerint 13.000 volt az utolsó ára)De mivel itthon már sehol nem forgalmazzák, így marad a GO3...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest