Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 1 VII Japán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Tudom, erről írtam fentebb, erre szintén rákérdeztem az Ankernél. Egyébként a lengyel raktáras kerdésemet totál félreértették, azt valaszolták, h az Amazon.de-t javasolják, ill. közvetlenül Lengyelországban nem értékesítenek termékeket, de vannak kiskereskedőik, keressek rá...
Vicc. 
Szóval egy kicsit bővebben kifejtettem nekik, hogy egyrészt az Alin (nem) kiválasztható lengyel raktárra gondoltam, másrészt az Amazonon sem a Plus, sem a Boom nem elérhető, ahogy a Soundcore eu oldalról sem, szóval vmi ellátási/logisztikai gondjaik lehetnek Európában, és hogy ez a szitu meddig tart?
-
FoLey-v
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Esetleg játszhat külföld is ha hamar meg is jön. Tribiten én is gondolkoztam,mivel nekem is van ilyenem csak Go verzióban. Azt beviszem és megmutatom neki.
Még ezt találtam neki [link].
Meg Lamax termékek is vannak. Ha rajtam múlna tribitet venném,hiába JBL egy túlárazott termék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vicc.