Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Tudom, erről írtam fentebb, erre szintén rákérdeztem az Ankernél. Egyébként a lengyel raktáras kerdésemet totál félreértették, azt valaszolták, h az Amazon.de-t javasolják, ill. közvetlenül Lengyelországban nem értékesítenek termékeket, de vannak kiskereskedőik, keressek rá...
Vicc. 
Szóval egy kicsit bővebben kifejtettem nekik, hogy egyrészt az Alin (nem) kiválasztható lengyel raktárra gondoltam, másrészt az Amazonon sem a Plus, sem a Boom nem elérhető, ahogy a Soundcore eu oldalról sem, szóval vmi ellátási/logisztikai gondjaik lehetnek Európában, és hogy ez a szitu meddig tart?
-
FoLey-v
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Esetleg játszhat külföld is ha hamar meg is jön. Tribiten én is gondolkoztam,mivel nekem is van ilyenem csak Go verzióban. Azt beviszem és megmutatom neki.
Még ezt találtam neki [link].
Meg Lamax termékek is vannak. Ha rajtam múlna tribitet venném,hiába JBL egy túlárazott termék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vicc.