- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
borbar #10987 üzenetére
Egyébként igen, jobban utána kellett volna néznem, ott kezdődik a dolog, h Paypal-om sincs, egyszerűen nem éreztem eddig szükségét. A Revolut-os megoldással pedig úgy vagyok, amiért pl. addig nem vagyok hajlandó telefonnal (NFC) fizetni (pedig szeretnék), amíg a bankom nem biztosítja ezt a saját appjával. Ezért nem fogok Simple-ra töltögetni mindig vigyzáva, h ne túl sokat, ne túl keveset, stbstb nekem ezek a több lépcsős megoldások nem komfortosak...
Na a lényeg, h a Revolut-nak vannak ugyan gyermekbetegségei, de összességében valóban több az előnye. Viszont az is igaz, h keveset utazom külföldre és az Alis vásárlásaimat sem tartottam még elegendőnek... Majd meglátom, de köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged