Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
borbar #10987 üzenetére
Egyébként igen, jobban utána kellett volna néznem, ott kezdődik a dolog, h Paypal-om sincs, egyszerűen nem éreztem eddig szükségét. A Revolut-os megoldással pedig úgy vagyok, amiért pl. addig nem vagyok hajlandó telefonnal (NFC) fizetni (pedig szeretnék), amíg a bankom nem biztosítja ezt a saját appjával. Ezért nem fogok Simple-ra töltögetni mindig vigyzáva, h ne túl sokat, ne túl keveset, stbstb nekem ezek a több lépcsős megoldások nem komfortosak...
Na a lényeg, h a Revolut-nak vannak ugyan gyermekbetegségei, de összességében valóban több az előnye. Viszont az is igaz, h keveset utazom külföldre és az Alis vásárlásaimat sem tartottam még elegendőnek... Majd meglátom, de köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest