- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
borbar #10987 üzenetére
Egyébként igen, jobban utána kellett volna néznem, ott kezdődik a dolog, h Paypal-om sincs, egyszerűen nem éreztem eddig szükségét. A Revolut-os megoldással pedig úgy vagyok, amiért pl. addig nem vagyok hajlandó telefonnal (NFC) fizetni (pedig szeretnék), amíg a bankom nem biztosítja ezt a saját appjával. Ezért nem fogok Simple-ra töltögetni mindig vigyzáva, h ne túl sokat, ne túl keveset, stbstb nekem ezek a több lépcsős megoldások nem komfortosak...
Na a lényeg, h a Revolut-nak vannak ugyan gyermekbetegségei, de összességében valóban több az előnye. Viszont az is igaz, h keveset utazom külföldre és az Alis vásárlásaimat sem tartottam még elegendőnek... Majd meglátom, de köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest