- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acélfarkas
őstag
válasz
carl18 #12696 üzenetére
+némi specc.:
Elevated 28W (Dual 14W Speaker) powerful stereo sound with two 55mm drivers, dual passive radiators and Advanced Digital Signal Processing (DSP).
Connect two UBOOM L speakers can get the true wireless stereo (left and right channel) sound and more powerful sound.
Switch Between Indoor and Outdoor Mode: Indoor modes deliver full bass and balanced sound, whereas outdoor modes deliver louder sound and longer battery life.
Built to last with Certified IPX7 Rating Waterproof with Innovative Sweatshield™ TechnologyPower through any playlist with up to 16 hours of battery life.
Connect and stream music easily with Bluetooth®.
5.0Built-In Mic for Convenient Hands-free calling.
Activate Voice Assistant-Instantly connect Alexa, Siri® or Google Assistant™.
Efficiently charge with USB Type-C.
MSRP of $79.99. -
Acélfarkas
őstag
A Motion Boommal nekem egy bajom van: az a ronda hordfül. Meg vagyok róla győződve, hogy rengeteg potenciális vásárlótól estek el miatta. Szolídabban is meg lehetett volna oldani a hordozhatóságot. Dizánjból erre 1-est adnék.
-
Acélfarkas
őstag
[BlitzWolf BW-WA3] A frekvenciatartomány elég karcsú ez alapján + az 5000 mAh akksi se túl meggyőző ekkora teljesítményhez. Esélyes hogy a teljesítménye közelebb áll az általad tippeltekhez /össz 50-60w/.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
dethroner #10732 üzenetére
Itt össze tudod hasonlítani a hangzásukat.. A JBL-től is rengeteg szerepel a listában, csak le kell görgetni.
[Oluv's interactive speaker audio database]Spec alapú összesített adatbázisról nem tudok.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Makszimusz #9177 üzenetére
Szónikus gránát?
-
Acélfarkas
őstag
válasz
kristoph08 #8750 üzenetére
Én a német Amazonról rendeltem az Ankert, 3 nap múlva már át is vettem. Szóval szállítanak kis hazánkba.
-
Acélfarkas
őstag
Üdv. Ha megjött, töltsd le hozzá az alkalmazást, és kezdjél 1 frimware frissítéssel, aztán állítsd be a neked legjobban tetsző EQ -t. Alapesetben kissé tompa a gyári hangzása. Másik dolog, ami nálam volt, hogy esetleg minimumra vett hangerővel jön meg a cucc
. Szóval ne csodálkozz, ha esetleg nem hallasz elsőre semmit.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
toshiba300 #8566 üzenetére
Nem találtam infót arról, hogy a 2 db-t lehet-e párban használni. De hátha valaki tulajdonosa itt a fórumban 1-nek, és tud bővebb infót adni róla.
Esetleg javaslom 2 db Dockin D fine + beszerzését. A +-os verzió tudja a párban való használatot, és a hangminőség is nagyon ott van. És még a kereten is belül maradsz a postaköltség ellenére is.
[link] -
Acélfarkas
őstag
válasz
kisninja #7498 üzenetére
Motion + is elvileg tudja. Az Anker oldalán említik, ha jól értelmeztem a leírást. Az angolom nem a legjobb.
Ez lenne az: Wireless Stereo Pairing
By pairing two Motion+ speakers, you expand your options—full stereo sound or double the volume—while controlling both speakers via a single device. -
Acélfarkas
őstag
válasz
Viktor77 #7474 üzenetére
[Anker Soundcore Motion+] Tessék.
[És még 1.] Ez még kicsit olcsóbb is.És szállítanak magyarba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest