Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky1988
üzenetére
Üdv.
[Motion boom plus] A kupont is használd fel, akkor a feltüntettet árból lejön a 20 euro.
-
-
Az anker cuccokat nem forgalmazzák itthon. Soundcore oldaláról tudod megrendelni ezeket. Érdemes a kuponokat nézni. [EU Soundcore]
-
-
-
-
-
válasz
v.attis
üzenetére
Szia, jó eq lehetőség van a Poweramp appban, be lehet állítani ott akár 32 sávos eq-t is a hang/haladó beállítások/hangszínszabályozó-ban. Ott korrigálni tudod a túl magas tartományt is. A progi fizetős, de nem drága. Van ingyenes verziója, de az nem tudom mennyire finomhangolható.
-
És azt a ronda hordfület miért tartották meg, ha már van vállszíj? Azt kicsit szűkebbre veszi az ember és hordfül lesz belőle ha mindenképp kézben akarja vinni. Szóval nem értem. Mindenesetre most hogy csipogó is van benne, hozhatja a motion+ színvonalát jobb mélyekkel.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
carl18
üzenetére
+némi specc.:
Elevated 28W (Dual 14W Speaker) powerful stereo sound with two 55mm drivers, dual passive radiators and Advanced Digital Signal Processing (DSP).
Connect two UBOOM L speakers can get the true wireless stereo (left and right channel) sound and more powerful sound.
Switch Between Indoor and Outdoor Mode: Indoor modes deliver full bass and balanced sound, whereas outdoor modes deliver louder sound and longer battery life.
Built to last with Certified IPX7 Rating Waterproof with Innovative Sweatshield™ TechnologyPower through any playlist with up to 16 hours of battery life.
Connect and stream music easily with Bluetooth®.
5.0Built-In Mic for Convenient Hands-free calling.
Activate Voice Assistant-Instantly connect Alexa, Siri® or Google Assistant™.
Efficiently charge with USB Type-C.
MSRP of $79.99. -
-
-
-
-
-
-
A Motion Boommal nekem egy bajom van: az a ronda hordfül. Meg vagyok róla győződve, hogy rengeteg potenciális vásárlótól estek el miatta. Szolídabban is meg lehetett volna oldani a hordozhatóságot. Dizánjból erre 1-est adnék.
-
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Innét. [Táblázathoz görgess lejjebb]
4.41 lb picivel több mint 2 kg. -
-
-
-
-
-
-
-
[BlitzWolf BW-WA3] A frekvenciatartomány elég karcsú ez alapján + az 5000 mAh akksi se túl meggyőző ekkora teljesítményhez. Esélyes hogy a teljesítménye közelebb áll az általad tippeltekhez /össz 50-60w/.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
dethroner
üzenetére
Itt össze tudod hasonlítani a hangzásukat.. A JBL-től is rengeteg szerepel a listában, csak le kell görgetni.
[Oluv's interactive speaker audio database]Spec alapú összesített adatbázisról nem tudok.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
kristoph08
üzenetére
Én a német Amazonról rendeltem az Ankert, 3 nap múlva már át is vettem. Szóval szállítanak kis hazánkba.
-
Üdv. Ha megjött, töltsd le hozzá az alkalmazást, és kezdjél 1 frimware frissítéssel, aztán állítsd be a neked legjobban tetsző EQ -t. Alapesetben kissé tompa a gyári hangzása. Másik dolog, ami nálam volt, hogy esetleg minimumra vett hangerővel jön meg a cucc
. Szóval ne csodálkozz, ha esetleg nem hallasz elsőre semmit. -
válasz
toshiba300
üzenetére
Nem találtam infót arról, hogy a 2 db-t lehet-e párban használni. De hátha valaki tulajdonosa itt a fórumban 1-nek, és tud bővebb infót adni róla.
Esetleg javaslom 2 db Dockin D fine + beszerzését. A +-os verzió tudja a párban való használatot, és a hangminőség is nagyon ott van. És még a kereten is belül maradsz a postaköltség ellenére is.
[link] -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
kisninja
üzenetére
Motion + is elvileg tudja. Az Anker oldalán említik, ha jól értelmeztem a leírást. Az angolom nem a legjobb.
Ez lenne az: Wireless Stereo Pairing
By pairing two Motion+ speakers, you expand your options—full stereo sound or double the volume—while controlling both speakers via a single device. -
válasz
Viktor77
üzenetére
[Anker Soundcore Motion+] Tessék.
[És még 1.] Ez még kicsit olcsóbb is.És szállítanak magyarba.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Szóval ne csodálkozz, ha esetleg nem hallasz elsőre semmit.